159410b2d8aaed37af98fd73a83bd77e_XL

Poznat je širi spisak ženske odbojkaške reprezentacije za prvu ovogodišnju reprezentativnu akciju, Europske igre koje se u lipnju održavaju u Azerbejdžanu.

Duga klupska sezona, umor od nje i zdravstveno stanje igračica problemi su s kojima se suočava izbornik Vercesi. Reprezentativna sezona biti će duga, zbog toga treba dozirati snage, onim umornima dati odmor, ozljeđene zaliječiti. Špica sezone biti će Europsko prvenstvo, koje se početkom jeseni igra u Nizozemskoj i Belgiji.

Prva akcija za naše odbojkašice su Europske igre u Azerbejdžanu, koje započinju 13. lipnja. Pripreme za tu akciju započeti će 20. svibnja, u već uobičajenoj bazi Mariboru. Na širem spisku za tu akciju su 23 imena, redom su to: Jelena Alajbeg, Nikolina Božičević, Bernarda Brčić, Bernarda Ćutuk, Samanta Fabris, Ana Grbac, Nikolina Jelić, Mia Jerkov, Antonija Kaleb, Marina Katić, Karla Klarić, Dinka Kulić Ivana Miloš, Maja Poljak, Sanja Popović, Vedrana Jakšetić, Marija Prša, Ana Starčević, Marija Ušić, Tamara Sušić, Maja Burazer, Mira Topić i  Senna Ušić Jogunica.

Za sljedeće ovoljetne akcije, moguće je pozivanje igračica koje nisu na ovom spisku od 23 imena. Kraći spisak igračica na koje će Vercesi računati u Azerbejdžanu biti će poznat idućeg tjedna. U Baku će vjerojatno mješovita ekipa, spoj mladosti i iskustva. Krojiti će ga i zdravstveno stanje igračica. Već sada je poznato da će reprezentacija put Azerbejdžana 8. lipnja.

Čestitke Vedrana Jakšetić!

CategoryVijesti
Logo_footer   
     © 2015. OK Poreč, sva prava pridržana.

Developed by MAKE Creative Studio