m1

Najmlađe članice Škole odbojke Odbojkaškog kluba Poreč odigrale su u “Velom Joži” završni turnir u mini odbojci u zagrijanoj atmosferi punoj sportskog zanosa i želje da pred brojnim roditeljima uz pomoć igračica prve ekipe prvakinja Hrvatske i njihove trenerice Oriete Žužić pokažu čim više.

Brojne djevojčice, od onih najmlađih 2007. godišta do onih nešto „starijih“ (2004-2006.) pokazale su da Poreč ne mora brinuti za lijepu odbojkašku budućnost. Turnirom su se oprostile od odbojkaške škole te im predstoji prelazak u natjecateljski pogon kluba koji će zahtijevati nešto više treninga, zalaganja i prve prave utakmice, najprije protiv klubova iz županije, a onda i šire.

Bila je to ujedno i najava završetka proljetnog dijela ciklusa treninga, ali i prva priprema za nastavak rada nakon ljetnih praznika. Na kraju turnira pobjedničkim su ekipama podijeljene medalje i diplome te priređena mala zakuska.

Završava i natjecateljska sezona u OK Poreč pred kojima je još samo finalni turnir Županijskog prvenstva Istre u mini odbojci (2004  godište), kao i finalna utakmica kadetskog prvenstva  Istre (1998 godište) u kojoj cure brane titulu prvakinja Istre.

preuzeto s www.parentium.com

CategoryVijesti
Logo_footer   
     © 2015. OK Poreč, sva prava pridržana.

Developed by MAKE Creative Studio