1

Najmlađe igračice odbojkaškog kluba nastupile su proteklog vikenda sa 20 ekipa iz Hrvatske na prvenstvu Hrvatske u mini odbojci održanom u Rovinju. Za razliku od proteklih godina kada su u pravilu zauzimale pozicije iznad desetog mjesta, ove su godine bile vrlo dobre šeste, čime su potvrdile svoj talent i dobar rad, kaže trener Jendrašić.

Unatoč činjenici da su im nedostajale dvije ponajbolje igračice, hrabro su ušle u sve susrete te se kroz grupni dio takmičenja plasirala u četvrtfinale gdje su sa 1:2 u setovima izgubile od jedne od ponajboljih ekipa u mini odbojci, OK Olimpika iz Zagreba.

Odigrale su ukupno sedam utakmica: OK Fortis Volta Zagreb (1:2), OK Kaštel Sućurac (2:1), OK Varaždin volley (3:0), OK Osijek (2:1), OK Olimpik Zagreb (1:2), OK Linga Osijek (3:0) i OK Medveščak Zagreb (1:2).

Prvakinje Hrvatske su mlade odbojkašice Čepina, drugoplasirana je ekipa Osijeka, a treće mjesto osvojila je ekipa Olimpika.

Ovogodišnje prvenstvo bilo je za 2002. i mlađa godišta, a glavninu porečke ekipe čine djevojčice rođene 2003. i 2004. godine, pa im je ovo prvenstvo bilo veliko iskustvo.

Za ekipu OK Poreč nasupile su Larisa Pauletić, Nina Boras, Marija Mihatović, Lea Banko, Nensi Brčić, Erika Momić, Petra Radoš, Timotea Topić, Mateja Vekić, Tea Načinović, Sofia Nikolov, Nika Mažar i Lucija Borštner, a trener im je bio Zoran Jendrašić.

preuzeto s www.parentium.com

CategoryVijesti
Logo_footer   
     © 2015. OK Poreč, sva prava pridržana.

Developed by MAKE Creative Studio